torstai 5. heinäkuuta 2007

Jotakin hyvää, mutta myös huonoa...

Piiitkän aijan jälkeen XX oli taas tulilla ja tulipahan heitettyä pieni lenkkikin, ilman katteita tosin. Jo vähän hymyilyttikin.

Mutta sitten hymy hyytyi :-( Vasemman puoleinen etustefa vuotaa "jonkin verran", eli melko reippaasti.... o-ou. Täytyy kokeilla negatiivikonstia ensiksi, mutta lähteä taas kiertämään mopoliikkeet, josko löytyisi hyllystä tai nopeasti tilaamalla uudet stefat. Vaihtotyö sitten taitaakin jäädä ITSELLE.

Jarrujen ilmauksen viimeistely vielä, takajarrussa on ilmakupla jossakin välissä. Oli takajarrujen teho sen verta ohkainen. Etujarrut nappaa jo jotenkin, tosin takajarrun kulpa vaikuttaa hivenen eteenkin.


Tässäpä on nyt se kamerateline. Ei testattu vielä käytössä.

2 kommenttia:

HeikkiL kirjoitti...

Kun konepuoli alkaa pikkuhiljaa olla kunnossa, alkakaahan varustaa myös vatsojanne reissuun! Puoli pulloa Tabascoa / päivä, jotta ei pötsi pala tunisialaisen keittiön tuotoksissa! Mutta kyllä ne paikalliset pöperöt sitten onkin H-Y-V-I-Ä! Brik, merguez-makkarat, kus-kus, lablabi... Mmmmmm... :-)

jamoxx kirjoitti...

Juu, vatsoja aletaan vahvistaa viikon lopun oluen jälkeen maitohappobakteereilla :-D Tabascosta vatsahaavainen maha ei oikein EHKÄ välitä.