torstai 12. heinäkuuta 2007

Valmistelut loppusuoralla

Stefatkin sain tänään liikeestä, otetaan mukaan, koska Heikki oli jo osittain lupautunut vaihtamaan ne matkalla :-D. Tai etsitään paja joka suostuu pientä korvausta vastaan homman tekemään. Jarrut sain ilmattua lopullisesti. Työsylintereiden banjopultteja hieman löystettelin ja pumppailin jarruja.

Vielä inventterin sijoittelu mopoon, tarvitaanhan sitä 220V matkalla ;-D. Saapahan ladattua video- ja digikamerat vauhdissakin.

Navigointia varten Nokian 9500 sai lopullisen telineratkaisunsa ja jo aikaisemmin sisäänsä Itä-Euroopan kartat. Länsi-Euroopan kartta vielä mietinnässä.

Pyöräkin on pesty katteiden altakin, vielä katteiden vahaus ja kiinnitys paikoilleen. Scala Riderit asennettu kypäriin ja testattu olohuone-keittiö akselilla, jopa puhelinkin toimii.

Matkavakuutukset (henkilö- ja matkatavara) hankittu Tapiolasta. Matkatavaravakuutus olikin jo kotivakuutuksen liittyvänä, omavastuu 0 eur(!) ja tavarat 4000,- saakka.

Passi, green gard ja matkaliput esillä. Käteistä tukko hyllyssä, pitäisi vielä jonnekin jemmata, ainakin muutamaan eri paikkaan. Visa-kortilla ja Shellin bensakortilla limiittiä riittävästi. Pieni lompakko muutamalle kortille ja seteleille vielä hankintalistalle. Samoin listalla on huomioliivit, jospa Italiassa sellaisia vaaditaan autostradalla, Heikki informoi asiasta....

Työkalulajitelma vielä tsekattava mitä tarvitaan mahdollisesti mukaan. Saahan sitä tarvittaessa ostettua lisää, mutta hätävara täytyy olla. Varalta lajitelma sulakkeita, polttimoita voi ostaa sitten paikan päältä. MacGyver-teippiä rulla ja nippu banduja ovat pakolliset tarvikkeet.

Vaatteiden yms. pakkaaminen sitten jääkin sunnuntaille. Ehtiihän sitä hyvin silloinkin....

Ei kommentteja: