perjantai 10. elokuuta 2007

Kotona omassa sängyssä

Reissu on tehty ja parhaat palat säilyvät sekä muistoissa että videolla, jota on melkein kymmenen tuntia ja yli 700 valokuvassa. Lisäilen kuvia blogiin vähitellen.

Eilen täytyi vielä hämmästellä, miten kivasti Suomessakin annetaan motoille tietä. Laivasta poistuessamme Kehä 1 oli seisova jono Otaniemestä Tampereentielle sekä Tikkurilasta Lahdentielle. Sopivasti splitaten pääsee etenemään autojen välistä jopa sivulaukullinen matkamotoristi. Samoin moottoritiellä ajonopuden laskiessa satasen alle autot väistävät kiitettävästi.

Kaksikaistaisella tielläkin pääsee joustavasti etenemään. Ohittaminen jonossa on helppoa, kun suomalaista autoilijaa kiittää reilusti. Ohitettuani muutaman auton kerralla, annan ison kiitoksen kättä nostamalla ja heti välittömästi on kahdesta kolmeen autoa edessäni pientareella. Siispä olinkin jo kotona heti kohta kymmenen jälkeen.

Mitäkö tekisin toisin? Hmmm.... aikaa ei ole koskaan liikaa. Kaikissa kivoilta kuulostavissa paikoissa ei ole mahdollista käydä. Baltiastakin saattaisi löytyä muutakin kuin Via Baltica. Makuupussitkin jättäisin pois tuon tyyppiseltä reissulta. Majoitusta kyllä löytyy hintaan 20...80 eur/2hh.

Upea reissu kaikkineen, ehkä jonnekin päin uudelleen joskus.... olisiko itäisempi Eurooppa seuraavaksi?

Ei kommentteja: